Ганчев и Инджов налели 2 милиона в базите на ЦСКА

Ръководството на ЦСКА-София е инвестирало близо 2 милиона лева в подобрение на базите през последните 6 месеца. Сумата е изразходвана за новото тревно покритие на "Армията", както и за редицата дейности в Панчарево, които продължават активно и в момента. 

Ремонтите стартираха малко след средата на април, когато бяха направени първи копки на терена в Борисовата градина и на базата край София. Покритието на "Армията" бе изцяло заменено с нова трева от Холандия. Двата терена в Панчарево пък бяха възстановени напълно и там също са изградени перфектни настилки.

С това обаче дейностите по базите не приключиха. Преди около два месеца започна мащабен ремонт в Панчарево. Той се очаква да завърши в началото на декември. А напролет отборът и школата ще разполагат с три отлични терена за подготовка в базата си край София.  Дейностите включват изграждането наново на бунгала, съблекални, които вече са почти готови, възстановителен център, трибуни и осветление за горния терен.

Планирано е също така и изграждането на още едно игрище, работата по което предстои. Така само до този момент инвестициите на ЦСКА-София в базите са на стойност около 2 милиона лева, но до края на всички дейности тази сума ще бъде надхвърлена. Средствата се осигуряват от основните финансови благодетели на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

ЦСКА-София също така очаква през следващата година да получи "Армията" на дългосрочна концесия, след което има готовност да се стартира пълна реконструкция на стадиона.