Гаджето на Цвети Стоянова наруши мълчанието си и разчувства всички във Фейсбук

Гаджето на Цветелина Стоянова Александър Любенов наруши мълчанието си след злощастната случка с грацията и постна прочувствени думи на профила си във Фейсбук.

"Едно момиче даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко най-добро за едно момиче. И както тя се постара да представи България с добра слава, нека сега не петним нейната слава. 

Сега Аз ще ви кажа коя е тя .Цвети е най-доброто момиче, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал. Силен характер с чиста душа. Точно заради това, тя и този път ще се пребори и няма да се предаде. 

Тази борба е не само лична, тази борба е Национална. Стискаите палци и се молете!

Благодаря на всички, които от сърце се молят за нейното скорошно възстановяване. Благодаря и на всички, които са с нея.", написа футболистът.

Стоянова се бори за живота си, след като преди дни претърпя тежък инцидент, хвърляйки се от 6-ия етаж на жилищна сграда, а състоянието й остава без промяна. Любенов пък вчера подписа договор с Локо (Пд) и след като досега бе играл само за Левски - ще смени климата и ще играе на "Лаута" под тепетата.