Гадателката на Берлускони: Лудогорец ще напусне терена с високо вдигната глава

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова даде своите прогнози специално за Sporta.bg за най-очаквания мач в България Лудогорец - Реал Мадрид.

Ясновидката прогнозира от Италия трудна победа за Реал Мадрид, гол на Кристиано Роналдо и български гол за Лудогорец.

Тази вечер от 21:45 часа европейският клубен шампион гостува на Лудогорец на стадион "Васил Левски"

Според Теодора Стефанова Лудогорец ще излезе след края на мача с високо вдигнати глави за играта си срещу шампиона на Европа

- Какво да очакваме от двубоя Лудогорец - Реал Мадрид"? Ще има ли българска изненада и ще успее ли Роналдо да се разпише в София?

- Карло Анчелоти е подготвил своя отбор за схема 4-4-2 в този мач. Италианецът може би ще остави някои титуляри на пейката. Виждам Хамес Родригес да се появи през второто полувреме в мача. Реал Мадрид иска да затвърди с победа участието си в Шампионската лига. Всички в Реал ще излязат с голямата отговорност за своите задължения.

Определено всички очи са насочени към Кристиано Роналдо, който ще бъде един от героите за "кралския" клуб в този мач и със сигурност ще се разпише на "Васил Левски".

Лудогорец обаче ще се представи много добре. Реал Мадрид тръгва много агресивно в атака и ще има положения за гол в началото на мача. Лудогорец ще отвърне и около 6-8-та минута ще удари греда или ще създаде чисто положение. Реал Мадрид ще владее повече топката и ще разиграва повече в полето на противника. Лудогорец няма да отстъпва по нищо на съперника си защото ще се бори за всяка топка и за всеки метър на терена.

Българите ще покажат голяма класа. Реал Мадрид при всички положения ще води първото полувреме, но Лудогорец може да стигне до гол, който ще бъде много дискутиран. Ще има много емоции защото ни очаква много напрегнат мач с много интересни ситуации. Лудогорец ще има своите положения. Карло Анчелоти в никакъв случай не подценява съперника си. Роналдо и Бейл са най-голямата опасност за вратата на Владо Стоянов. За Лудогорец Марселиньо и Мишо Александров ще бъдат най-добрите. Виждам Александров да удари греда или да направи чисто положение.

В Реал Мадрид ще има малко напрежение второто полувреме. Очаква ни равностоен мач с повече положения за Реал Мадрид и в крайна сметка трудна победа за испанците, но Лудогорец ще напусне терена с високо вдигната глава.