Фюри се превъзбуди: Българките са секси

Британският боксьор Хюи Фюри се изказа ласкаво за България, храната и жените в страната ни в навечерието на мача с Кубрат Пулев. Победителят от двубоя в събота вечерта ще излезе за световната титла във версия IBF срещу Антъни Джошуа. 

"Нямам търпение за големия мач. За мен е удоволствие да бъда тук. Атмосферата е страхотна. Бях посрещнат много добре в България. Имам всички оръжия за мача срещу Кубрат, ще видите в събота вечер на ринга. Вярвам, че съм най-добрият и смятам да го покажа. Ще покажа всичко, на което съм способен", каза Фюри пред Нова телевизия. 

"Бях около 14-годишен, когато дойдох за първи път в България, защото моето семейство има много близки приятели тук. Харесва ми много в страната. Обичам и да се разхождам из парка. Храната в България наистина е много добра. Харесвам вашите домати, както и българското сирене. Ям неща, които ми дават много енергия. Ям много пиле с ориз, защото все пак съм доста голямо момче", продължи Фюри. 

"По време на лагер няма жени около мен, дори съм без телефон. Оставям абсолютно всичко. Жените разсейват боксьорите, а е много важно да няма разсейване. Трудно е, но когато трябва да се концентрираш, дисциплината е най-важна, за да не се отдалечаваш от целта. Българките са много секси, така че може да видя някоя след мача, надявам се да стане", облизва се по нашенките съперникът на Кобрата.