Филмът за Макгрегър удря кината през ноември (ВИДЕО)

снимка: twitter.com/Fox Sports: UFC

Конър Макгрегър е една от най-ексцентричните личности в света. Обичан или мразен, ирландският ММА боец превзе заглавията на медиите и кориците на списанията, като се превърна в истинска звезда. След мача му срещу Флойд Мейуедър в Лас Вегас в края на август Конър предизвика още по-голям интерес. Най-голямата новина около него е, че филмът "The Notorious", какъвто е прякорът на боеца, ще гръммне в кината следващия месец.

Документалният филм стартира във Великобритания и Ирландия на 1 ноември, феновете в САЩ и Канада ще могат да го гледат на 8 ноември, а премиерата в Австралия и Нова Зеландия ще е ден по-късно. Самият Макгрегър потвърди новината, а в интернет излезе и трейлъра към филма. 

Лентата е снимана над 4 години и представя живота на Конър от тежкото му детство в Дъблин до спечелването на поясите в UFC. Тя проследява целия път на изграждането на една звезда и включва взаимоотношенията с дългогодишната му любов Дий Девлин, с която продължават да бъдат заедно и да гледат малкото си дете. Филмът ще предостави на зрителите сцени зад и на октагона, провалите и успехите на Макгрегър, както и подготовката му за тежките битки. Най-верятно лентата ще е достъпна и в България до края на годината.