Фернандо Алонсо се раздели със сексапилното си гадже преди старта на сезона във Ф1

снимка: media.f1i.com

Фернандо Алонсо се раздели с годеницата си Лара Алварес, гръмнаха испанските медии. Въпреки че бяха заедно едва около година, двамата планираха сватба в Дубай през лятото по време на паузата в Кралските гонки.

Сега обаче пилотът на Макларън започва новия сезон във Формула 1 като свободен мъж. "Двамата се разделиха и това е окончателно“, заявил пред "Ел Мундо" близък приятел на двойката. Причина за това решение вероятно е малкото време, което Фернандо и Лара прекарват заедно.

29-годишната тв водеща придружи Алонсо на някои от стартовете през миналата година, но като цяло не може да е постоянно до пилота. Самата Лара не изглежда особено натъжена от раздялата. Тя бе засечена в добро настроение на път към тренировка по гимнастика.

В същото време Фернандо Алонсо коментира, че ще е разочарован, ако Ферари спечели титлата тази година. В края на 2014 г. испанецът си тръгна от Скудерията, разочарован от липсата на трофеи. В Макларън обаче нещата не изглеждат по-добре. „Ако те спечелят титлата, може би ще съжалявам, че съм напуснал, защото имах договор с "Ферари" за предишната и за тази година", призна пилотът. За него няма значение на кое място финишира, когато не е първи.

„Наясно съм с трудностите от миналия сезон и с тези, с които можем да се сблъскаме през този. За мен няма значение дали ще завърша 2-ри, 5-и, 11-и или 21-ви. Това е еднакво болезнено, защото не печеля. Ако не печеля, никога не мога да съм щастлив. Един ден ние ще печелим. Дали това ще се случи в краткосрочен или дългосрочен план, не знам. Искаме да е възможно по-скоро и затова работим. Един ден това партньорство между Макларън и Хонда ще постига добри резултати”, каза още Алонсо.