Феновете на Левски с голо селфи от районното в Задар, показват средни пръсти

18 фена на Левски остават в ареста в Хърватия, след сблъсъците с привържениците на Хайдук (Сплит) тази нощ. Прибраните в районното в Задар обаче не изглеждат никак притеснени. Това стана ясно от интересна снимка, която цъфна във "Фейсбук". Всички фенове на Левски са се наредили, голи до кръста и показват среден пръст, в полицията.

От Левски получиха пък потвърждение от властите в Хърватия за мелето, което е станало тази нощ. На "сините" им е гарантиран полицейски ескорт до стадиона и посрещане на българските коли от полицията. По време на мача пък автомобилите ще бъдат на безопасен охраняем паркинг, тъй като една от българските коли вече пострада, след като бе запалена.

Ето съобщението, което от Левски пуснаха на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици,

ПФК ЛЕВСКИ получи потвърждение от местните власти в Хърватия относно придвижването на привържениците преди мача с Хайдук днес.

Органите на реда ще посрещат и ескортират всички автомобили с български фенове до стадиона преди предстоящия двубой. Ескорът ще започне още преди навлизането в населеното място.

На стадиона до сектора за „сините“ привърженици е осигурен безплатен охраняем паркинг.

Местните власти ще осигурят пълно съдействие по придвижването в региона и ще насочват автомобилите към спортното съоръжение.