Феновете на Левски искат отчет къде отиват парите, които даряват

Председателят на Тръст "Синя България" Момчил Лазаров коментира провалената сделка за смяна на собствеността на Левски и посочи какво трябва да направят от "Герена".

"Феновете заслужават да знаят каква е реалната ситуация в клуба, за да са наясно какво се случва, защо се случва и къде отиват наистина техните пари (до момента те са събрали официално около 10 милиона лева в кампанията). И това е част от нещата, които говорим вече доста време. Никой не желае и е безпредметно да се стига до фалит на Левски, след като този отбор може да бъде спасен с усилия, съответна инвестиция и много работа. Това е напълно постижимо и не бива да се пропуска тази възможност.

Когато се заговори за тази сделка, стана ясно, че в клуба е направен задълбочен одит. Не зная как някой от участниците може да е изненадан от наличието на някакви задължения. Левски има капацитет да се измъкне от тази тежка финансова ситуация. Привържениците няма да изоставят своя любим клуб, но е много важно да има отчетност", каза той.