Феновете на ЦСКА зададоха два въпроса за съдбата на клуба

Феновете на ЦСКА от фракнцията "Офанзива" зададоха два въпроса, свързани с бъдещето и задълженията на клуба.

 

Те се разграничиха и от всякакви политически партии, след като вчера от БСП публикуваха съобщение, с което изразиха притеснение от случващото се в клуба.

 

Освен това привържениците обещаха да продължат с протестите, ако не получат отговор на своите въпроси.

 

Ето и обръщението от организацията:

 

Ние от "Офанзива" настояваме да получим отговор на два кратки, но изключително важни въпроса, свързани с любимия ни клуб.


ЗАЩО СЕ НАЛАГА НА ЦСКА ДА ТЪРСИ ЧУЖД ЛИЦЕНЗ, СЛЕД КАТО ИМА СВОЙ?


КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА КЛУБА?


ДВА КРАТКИ И ЯСНИ ВЪПРОСА, НА КОИТО СМЕ УБЕДЕНИ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР.


Масата от привърженици на ЦСКА София се вълнува ежедневно от проблемите на клуба, което се използва от медиите за създаването на всевъзможни сценарии. Всеки ден ставаме свидетели на пет различни заглавия и още толкова различни сценарии за нашия клуб, без да се случва абсолютно нищо реално.


Всичко това предизвиква напрежение в хората, от което никой не може да предвиди какъв ще бъде крайният резултат. Именно поради тази причина ние настояваме да се отговори на зададените въпроси и да се сложи край на спекулата.


ЦСКА не е сапунен сериал, който да храни услужливи медии за сметка на привържениците на клуба!


Във връзка с появилите се декларации на различни политически партии да бъде "спасен" ЦСКА, сме длъжни да заявим, че на най-великия български клуб не е необходима политическа помощ!


Ние няма да паднем на нивото на онези от "Герена", които благодариха на Бойко за новите спонсори и новия стадион. Вместо това отново ще "благодарим" на политиците за това, че ни заробиха с "Титан" и за пореден път ще кажем:


"НЕ ЖЕЛАЕМ ЦСКА ДА Е ЗАЛОЖНИК НА ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРИ И БИЗНЕС СХЕМИ!" Наистина се надяваме да получим отговор на двата си кратки и ясни въпроса. Ако ли не, протестите на феновете на ЦСКА ще продължат с пълна сила, всеки ден, докато нашият клуб не стъпи на краката си!