Феновете на Берое: Няма да търпим спекулации и интриги от никого

Национален фенклуб Берое излезе с официална позиция, изпратена на електронната поща на Sporta.bg, в която категорично заявява, че няма никакво колебание в агитката относно подкрепата към старши треньора Петър Хубчев, каквито слухове се появиха в някои родни медии.

Феновете на Берое също така добавят, че няма да търпят спекулации и интриги от никого и очакват извинение от съответната медия за изопачаването на информацията.

Ето и позицията на "Национален фенклуб - Берое Стара Загора", която публикуваме без авторска намеса:

Позиция на СНЦ "Национален фенклуб - Берое Стара Загора"

СНЦ „Национален фенклуб - Берое Стара Загора”, напълно се разграничава от информацията публикувана днес в редица електронни медии с първоизточник вестник "Стандарт" относно отношението на феновете спрямо треньора на Берое.

"Като председател на сдружението лично проведох разговор с журналиста Матей Бонев. Написаното обаче категорично не отговаря на реалността." - обясни председателят на сдружението на феновете Дончо Христов. "Бях попитан дали има разделение в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев. Ясно обясних, че такова няма и всички организирани фенове подкрепят това треньорско ръководство и застават твърдо зад Хубчев и екипа му."

Категорично заявяваме, че няма никакво колебание в агитката относно подкрепата към Петър Хубчев.

Втората тема на спекулации бе позицията ни спрямо оставянето на Жуниор Мапуку на резервната скамейка. "Ние сме фенове на отбора и не е наша работа да казваме кой да играе и кой не. Всеки футболист може да бъде титуляр, но трябва да заслужи това на тренировките. Спортния щаб преценя кой е най-подготвен за всеки мач. Ако Мапуку работи достатъчно той ще бъде на терена" - обобщи позицията на феновете председателят на СНЦ "Национален фенклуб - Берое Стара Загора" Дончо Христов.

Искаме ясно да подчертаем нашата позиция, като всички разберат, че няма да търпим спекулации и интриги от никого. Беройското семейство е сплотено. Считаме за некоректно да бъдем цитирани неправилно и да се изопачават наши думи, тъй като това уронва нашият престиж. Заставаме твърдо зад думите си и настояваме информацията да бъде поднесена по достоверен начин от съответните медии които разпространяват информацията. Очакваме и опровержение в същия размер в същите и най-вече във вестник "Стандарт".

СНЦ Национален фенклуб - Берое Стара Загора

Председател

Дончо Христов