Фенове оплюха Гришо: Върни ни парите, нямаш психика

Григор Димитров има проблем с психиката. Григор, дължиш ми 200 долара, които заложих за теб. Кога най-после ще направиш нещо повече в Индиън Уелс? Това са някои от коментарите на фенове в социалните мрежи след загубата на Григор Димитров на турнира от серията „Мастърс 1000" в Индиън Уелс, пише "24 часа".

Спортист №1 на България отстъпи 6:7 (4:7), 6:4, 3:6 на 34-годишния испански ветеран Фернандо Вердаско. Така този турнир в Калифорния продължава да бъде един от най-неуспешните за Димитров. 

От сайта на Асоциацията на професионалните тенисисти се пошегуваха, че в неделя в този американски щат ще преместят часовниците си с час напред, но Вердаско е върнал времето назад, за да покаже най-доброто, на което е способен. 

Испанецът постигна едва втората си победа срещу съперник от топ 10 на световната ранглиста в Индиън Уелс. Предишната бе в мача с Ришар Гаске (Фр) през 2014 г. Освен със загубата Димитров влезе в световните новини и с изключително комичен момент, който обаче може да се случи на всеки тенисист. При изпълнение на сервис той изпусна ракетата си и само изгледа къде ще попадне топката след ретура на Вердаско.

Миналата година Григор отпадна в третия кръг, след като изпусна победата срещу представителя на домакините от САЩ Джак Сок. На нашия тенисист му стана навик да отпада в три сета на този турнир.