Федерацията поздрави всички за успехите на волейболистите ни

снимка: Булфото

Управителният съвет на Българската федерация по волейбол (БФВ) поздрави мъжкия и женския ни национален отбор с класирането им за световните първенства през тази година, съответно в Полша и Италия.

Ето и поздравителният адрес, който се появи на сайта на БФВ, който публикуваме без редакторска намеса:

"Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

Бихме искали с изключителна радост и удовлетворение да поздравим всички Вас за наистина впечатляващото поредно постижение на нашия любим спорт – волейбола.

Класирането и на мъжкия, и на женския ни национални отбори за финалите на световното първенство 2014 в Полша и Италия много ни радва и удовлетворява, но , убеден съм и ни дава нова мотивация и сплотеност за да можем да увеличаваме, умножаваме и утвърждаваме постиженията на нашия спорт.

България е една от шестте европейски страни, които изпращат на СП 2014 и мъжете и жените си , а както сигурно всички знаете, женският ни национален отбор не е взимал участие в СП от 2002 г.

Поздравления още веднъж за всички Вас,  за клубовете, треньорите и за тези, които помагат и имат  активен принос за развитието на волейбола! Нека да продължаваме с общите си и сплотени усилия да даваме пример за развитието на спорта в България! Вие и Вашите клубове и усилия правят възможни  нашата радост и удовлетворение!

С уважение и благодарност,

Управителен Съвет на БФВ"