Евро 2016 с Цоно Цонев: Бейл ще спечели дуела с Роналдо и Уелс ще играе на финал! Гледайте мача с узо или мастика в комбинация с калмари

снимка: фейсбук

Евро 2016 е към своя край - останаха 3-те най-важни битки. Двата полуфинала между Португалия и Уелс и Германия-Франция, както и финалната среща. Тази вечер Кристиано Роналдо и Бейл, според някои специалисти, ще решат освен единия финалист, така и съдбата на Златната топка за 2016. Дали двете суперзвезди ще блеснат или тимовете ще заложат на отборната игра - ще разберем след 22.00 ч. Sporta.bg традиционно Ви предлага мненията за мачовете на някои от своите звездни анализатори. За днешната среща избрахме това да е Цонко Цонев. Кметъла, както винаги, даде майсторско предвиждане в опит да помогне не само на любителите на залозите, но и на зрителите, които се чудят с какви продукти на трапезата си да гледат двубоя в летните жеги.

Ето я прогнозата на Цонко Цонев-Кметъла

Португалия - Уелс

Реално ще наблюдаваме двубой между големите звезди - Кристиано Роналдо за Португалия и Гарет Бейл за Уелс. Мисля, че този, който надделее измежду тях ще издърпа към финала своята родина. Всъщност битката ще е така да се каже между Реал 1 и Реал 2. 

Аз смятам, че островитяните ще сатези, които ще продължат към последния мач на "Стад дьо Франс". Те стигнаха до фаза, до която никой не е очаквал и сега няма какво да губят - могат само да добавят ощемагия към своята приказка. 

Освен това е крайно време Португалия да загуби и след 5 поредни равенства в редовното време да наведат глави.

Очаквам да паднат над 2,5 гола в тази среща. За съжаление преди старта на Евро 2016 прогнозирах, че ще станем свидетели на турнир с малко попадения и с еоказах съвсем прав. Тази вечер обаче ще е обратното. 

Моето лично желание е Уелс да бие и така да гледаме този симпатичен тим на финала. За тези обаче, които нямат предпочитания и се чудят най-вече какво да сложат на трапезата си по време на двубоя - имам предложение. Предвид това, че летните жеги са в разгара си е добре да се пие узо или мастика, а за мезе да се приготвят калмари. Това е комбинация, която хем би Ви разхладила в горещината - хем би ви дала приятен вкус, когато на терена страстите са нажежени до червено.