Ето как Принца на Рим се сбогува с Олимпико! Емоциите бяха неописуеми (ВИДЕО)

Стадио "Олимпико" никога повече няма да е същият стадион за тифозите на Рома. Причината е, че те няма никога повече да видят на терена своя любимец - Франческо Тоти. Принца на Рим се сбогува със своя любим отбор, на който беше предан цели 25 години. Вчера великият маестро с №10 изигра своя последен мач с екипа на "вълците". Направи го при победата с 3:2 над Дженоа. След успеха, който прати столичани на второто място в класирането, Франческо Тоти застана в центъра на терена, за да каже последните си думи като играч на Рома. Легендата не успяваше да скрие емоциите си, а плътно до него бе съпругата му - Илари Блази и трите им деца. Тоти дълго не успя да намери сили, за да започне словото си.

"Време е. Плаках всеки ден. Това беше единственият ми футболен екип. Взех решението заедно с жена ми и семейството. Бях тук 25 години. Исках да напиша нещо смислено, но аз не мога, аз изразявам себе си само чрез краката. По дяволите това време, как лети. От утре вече ще е различно. Искам да посветя това слово на вас, на всички, които крещяха "Тоти-гол". Сега всичко свърши наистина.  Сложих фланелката си за последен път, макар да не съм готов да го направя. Може би никога няма да съм готов. Не е лесно. Сега ме е страх, но не като преди дузпа, по-различен страх е. Сега имам нужда от вас и от вашата подкрепа. Тази подкрепа, която винаги сте показвали. Бях капитан на този велик тим толкова време, това е уникална чест. Вие винаги ще бъдете в живота ми. Сърцето ми винаги ще бъде с вас. Сега отивам в онази съблекалня, която ме посрещна като дете и ме изпраща като мъж. Аз съм горд. Дадох 25 години любов. Обичам те, Рома" , обърна се свръх емоциаонално Франческо Тоти към феновете. 

След словото си Принца на Рим притисна в своите прегръдки децата си и се разрида неутешимо. Феновете също бяха развълнувани до краен предел. Стадио "Олимпико" потъна в сълзи...