Емо Костадинов: В България всеки е недоволен

снимка: БТА

Първият човек от новоизбрания изпълком на Българския футболен съюз /БФС/, който напусна залата, бе Емил Костадинов.

Известният в миналото национален нападател Емил Костадинов каза пред журналисти, заявявайки че повече няма да се правят компромиси с отборите, независимо от техния статут или име.

"Всичко мина както трябва на конгреса. Надеждите ни са през новия четиригодишен мандат футболните клубове да спазват правилата.

Относно проблемите с лицензирането, които се очертават, БФС винаги се е опитвал да подмага. Но самите клубове трябва да решат дали искат да се развиват като професионални или не".

За пролетния дел на първенството Костадинов каза, че засега няма отбори, които да напускат първенството, особено от втората седмица, където положението е по-тежко.

Относно атаките на Христо Стоичков и Христо Порточанов членът на изпълкома Емил Костадинов заяви, че няма представа дали ще последват жалби в съда срещу регистрирането на новия изпълком в съда.

"В България всеки е недоволен, ако не е попаднал там, където иска. Но нека хората, които сега влизат, да видят колко е трудно да се ръководи", каза Емил Костадинов.