Ел Маестро: Извинявам се на Загорчич и двамата сме сърби

Треньорът на ЦСКА Нестро Ел Маестро коментира драматичния успех с 2:1 над Славия в 4-ия кръг от Първа лига. Той заяви, че следващите два двубоя ще покажат накъде ще се развие сезона на "червените", а също така се извини на Златомир Загорчич, който след края на срещата бе доста афектиран и обиден именно на Ел Маестро. Причината бе, че наставникът на "червените" изрази супер бурно радостта си от победния гол в 90-ата минута като нахлу на терена, падна на колене и почна да дивее.

"Понякога се получава така, не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-добрият отбор и заслужавахме да победим, имахме повече шансове и възможности, понякога бележиш в последната минута, когато твоят отбор вкара е добре. Славия игра много добре, доста по-различно от предишния си мач", каза Ел Маестро.

"Десподов и Евандро можеха да вкарат втори гол, но не се получи, отборите играят доста различно тук, знаех, че този мач ще е труден, защото знаех как могат да играят Славия. Важни бяха трите точки. Не съм щастлив никога от равенството, заслужавахме да победим, бяхме по-добрият отбор. Мачът беше много емоционален, също и аз мога да се оплача от много неща, през първото полувреме играхме само 25 минути футбол, имам и аз от какво да се оплача, но имам голям респект към господин Загорчич, той е по-възрастен от мен. Ако съм го наранил по някакъв начин се извинявам, и двамата сме от една и съща страна и му желая успех в бъдеще", добави наставникът.

"Ако имаш такъв нападател като него трябва да го използваш по най-добрият начин, но не трябва да разчиташ и прекалено много на него, за да не станеш прекалено зависим от него", продължи сърбинът.

"Следващите два двубоя ще покажат накъде ще се развие сезонът ни. Ще анализираме, подготвяме, и отново, ще анализираме, подготвяме. Футболистите са добре, вкарахме двама свежи футболисти, срещу Копенхаген ще направим също промени", завърши треньорът на ЦСКА.