Екзекутора не пожела да отговаря на Гонзо

снимка: Булфото

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не пожела да влиза в словесна престрелка с колегата си начело на Черно море Георги Иванов – Гонзо след края на мача на стадион „Българска армия“, спечелен от „червените“ с 2:0.

Той обаче отличи представянето на капитана Емил Гъргоров и изрази признателност към всичките си футболисти – ветерани, чужденци и младоци – за демонстрирания прогрес през целия шампионат.

„Емил Гъргоров дава класата на отбора – човек, който може да разчупи шаблона по всяко време. Съчетано с труда на всички останали“, заяви Младенов по адрес на Бадема, който с две магически асистенции стана архитект на успеха на „червените“ за пореден път.

„Божа работа, ще видим и времето ще покаже“, отговори Екзекутора на Гонзо, който се закани, че тази победа на ЦСКА „ще бъде една от последните“.

„Даже не съм си и мислил дали ще можем да се класираме за УЕФА или не, дори за седмицата не мислехме. Най-важния мач го взехме – взехме лиценза. Благодарение на тези момчета, които дават всичко от себе си, младите, които адаптираме, се получи нещо, което е много хубаво. Развиваме се положително и това може да ни радва.

Искам без пари двама нападатели, за да имаме по-силна атака. Има варианти, но нека свърши сезона и ще видим какво имаме и какво нямаме, да знаем каква е финансовата ни стабилност и чак тогава ще направим това, което можем.

Имам прекрасен екип, който си върши работата. Моят екип е на достатъчно високо ниво. За Тошко Янчев има място винаги, както за Вальо и Мартин. Благодарение на тях ЦСКА е това, което е днес“, завърши Младенов.