Едрогърдата щерка на Бърни Екълстоун показа прелести в Ню Йорк (СНИМКИ 18+)

галерия:

снимка: celebmafia.com

Сексбомбата Тамара Екълстоун е милиардерска щерка, по която точат лиги милиони мъже на Земята. Дъщерята на боса на Формула 1 Бърни Екълстоун не спира да поапда в жълтите хроники на таблоидите - ту с нова фотосесия, ту с предизвикателно държание или пък с опит за рекорд по екскурзии.

4151488

Оказа се, че през 2015 тунингованата Тамара е счупила собствения си рекорд от най-много ваканции за една година. Милиардерската щерка е на почивка №13 през последните 12 месеца.

4151490

С това тя мина с две миналогодишното си най-добро постижение от единадесет. Тамара този път акостира в Ню Йорк. Тя пристигна в Голямата ябълка с малката си дъщеричка София. Двете ще се отдадат на лудо пазаруване за предстоящите празници.

4151489

Майка и щерка бяха издебнати още при пристигането им на летището. Въпреки дългия полет Тамара изглеждаше свежа и отпочинала. Тя бе заложила на практичността и бе със спортно облекло. Все пак, за да има нотка на еротика, фланелката й прозираше доста.

4151491

Не се знае дали богаташката щерка ще остане в Ню Йорк до края на 2015- а или ще се отправи на почивка номер 14. каквото и да се случи - папараците ще бъдат по следите й.