Дюлгеров разтрогва с ЦСКА в понеделник

снимка: Булфото

Николай Дюлгеров ще разтрогне своя договор с ЦСКА в понеделник, разбра вестни "Тема:Спорт". Халфът бе на "Армията" вчера по обед, за да се разбере с ръководство­то на клуба.

Дюлгеров е пос­тигнал договорка с Алек­сандър Тодоров за условия­та, при които би се разде­лил с ЦСКА. Двете страни са се разбрали да се разделят в понеделник и 25-годишният футболист ще бъде свобо­ден да си търси нов отбор.

Очаква се при разтрогване­то си Дюлгеров да получи две заплати на куп - за но­ември и декември плюс три премии, които има да взи­ма, което прави обща сумаот порядъка на около 13 хи­ляди лева.

Той подписа с червените през лятото, след като бе напуснал Славия. Дюлгеров обаче не успя да се наложи в състава на Стойчо Младе­нов и в крайна сметка по­падна в черния списък. Полузащитникът записа само 7 мача и 417 минути за тима в А група.

Освен него, осво­бодени ще бъдат Хауърд, Сидибе, Кировски, Косоко, юношата Мартински и Иво Райков. Единственият проб­лем може да дойде от Косо­ко, който освен двете си заплати и дължимите пре­мии, държи да получи и една заплата компенсация.