Добри новини за "лъвовете" преди мачовете със Сърбия

снимка: cev.lu

Добри новини получи селекционерът на националния отбор на България по волейбол Камило Плачи преди гостуванията срещу Сърбия от Световната лига. Цветан Соколов и Тодор Алексиев са почти възстановени от травмите и няма да имат проблеми да играят в мачовете в петък и неделя, предаде специалният пратеник на TV7 и NEWS7 Петър Стоянов.

Снощи националите направиха първа тренировка в официалната зала в Нови Сад, която ще приеме първия мач между Сърбия и България. Соколов и Алексиев се включиха пълноценно в заниманието и не би трябвало да има пречки да играят.

„Двамата са в стабилно състояние. Очаквам да се включат нормално в мачовете“, заяви остеопатът на националния тим Мартин Еремиев.

Лек проблеми получи най-младият 19-годишният Красимир Георгиев.

„Той се оплаква някаква болка в коляното по време на загрявката. Имаше лек функционален проблем в самата става, който разрешихме. В момента е в процес на лечение, няма нищо притеснително“, обясни Еремиев.

Първият мач на България срещу Сърбия е утре, 27 юни, от 21:00 ч. И ще бъде предаван пряко по TV7, както и на сайта tv7.bg. Студиото започва половин час по-рано.