Цветан Соколов: Казийски може да помогне много на отбора

Цветан Соколов ще изведе България с капитанската лента в последните ни два мача срещу Русия в Световната лига, които ще се играят тази събота и неделя от 20:00 часа в "Арена Армеец" в София.

Диагоналът бе заедно с временния старши треньор Найден Найденов на пресконференцията преди срещите със "Сборная".

Соколов говори за предстоящите срещи с Русия, като бе попитан и за мнението му за напускането на Камило Плачи, както и възможно ли е Матей Казийски да се завърне в отбора.

"Очаквам да се получат хубави мачове. Важни са от гледна точка на психиката. Ще играем с различен състав в сравнение с това, което беше до момента. Ще искаме да се забавляваме.

Опитахме да извлечем максимума от предишните мачове, но винаги се получаваше срив. Сега вече няма какво да губим и ще бъдем напълно освободени", коментира Соколов.

Относно оставката на Камило Плачи националът коментира: "Имало е събрание, на което не съм присъствал. След това не сме коментирали. Чакаме да свърши Световната лига. Сега гледаме към предстоящите мачове. Промяна ще има, надяваме се да бъде положителна."

Цветан Соколов бе попитан и възможно ли е според него в тима да се завърне Матей Казийски.

"Няма как да отговоря на този въпрос. Матей Казийски може да помогне много на отбора и да направи разликата. Този въпрос не трябва да бъде отправен към мен", лаконичен бе Цецо.