"ЦСКА Завинаги" с нова кампания в помощ на клуба

снимка: cska-forever.com

Управителният съвет на Сдружение "ЦСКА Завинаги" инициира кампания за набиране на средства за завършването и пускането в експлоатация на третия и най-голям тренировъчен терен на стадион "Българска армия". За приключването на ремонтните дейности за необходими 260 000 лева.

Ето и призивът на Сдружението, който публикуваме от официалния му сайт, без редакторска намеса:

"Скъпи членове на Сдружение “ЦСКА Завинаги”,

Наскоро се навърши 1 година от учредяването на Сдружението. За този кратък срок със средствата, с безвъзмездно предоставените стоки и услуги от дарителите и с вашия членски внос, на спортен комплекс “Българска армия” бяха изградени и въведени в експлоатация 2 тренировъчни игрища, в напреднала фаза е изграждане на третото, най-голямо игрище, бяха извършени работи по реконструкция и ремонт на стадиона на обща стойност около 1 250 000 лв.

За довършването на третото игрище са необходими още около 260 000 лв. За целта Управителния съвет инициира кампания за набиране на необходимите средства. Предпоставка за успех в разговорите на Управителния съвет с потенциалните дарители е примерът даден от членовете на Сдружението изпълняващи уставните си задължения, като заплащане на годишния членски внос в размер на 60 лв.

Обръщаме се с молба към всички наши членове, които все още не са заплатили годишната си членска вноска по сметката на Сдружението, да го направят в срок и подкрепяйки ни да ни помогнат да приключим голяма част от оставащите строителни работи преди настъпването на зимния сезон.

Управителен съвет на Сдружение “ЦСКА Завинаги”