ЦСКА отива към фалит и влизането на синдик на "Армията"?

ЦСКА може да се окаже управляван от синдик, взриви "червена" България в. "24 часа", позовавайки се на свои собствени неназовани източници.

Вчера се е състояло делото за несъстоятелност на "армейците", което бе обединено по исковете на "Люкрим гард" и пернишката "Юникс".

Официално съобщение за решението на съдията обаче до приключването на броя не е имало, но "24 часа" посочва, че нещата отиват твърдо към откриването на процедура по несъстоятелност и влизането на синдик.

"Люкрим гард" си търси пари от първия престой на Александър Томов на "Армията". Пернишката фирма пък е била наета от "Титан" за ремонт на "Панчарево". Според нея договорът е бил изпълнен, но не са постъпили плащания.

Отделно се оказа, че строителството е било незаконно и общината принуди ЦСКА да събори постройката. ЦСКА за втори път е заплашен с несъстоятелност, но започна да плаща на бившия си треньор Павел Дочев и се размина.

Ако решението на съда е за започване на процедура, то цялото ръководство на ЦСКА ще бъде освободено и на негово място ще влезе синдикът. Той започва да оценява активите и след продажбата им ще покрива дълговете към кредиторите на клуба.