ЦСКА-София плесна тима на Жадното пред 50 души

ЦСКА-София би кротко с 2:0 уплашен Септември и вече е само на точка от лидера Лудогорец. Головете за "червените"забиха обичайно заподозрените - Каранга и Десподов.

Мачът на Армията се игра без публика и само пред журналисти и служебни лица, макар че домакините бяха раздали куп пропуски на знайни и незнайни люде. Каранга вкара от спорна дузпа в 25-ата минута и общо-взето дотам бе съпротивата на гостите.

През втората част Кирил Десподов удвои и официализира 3 точки за тима на Стамен Белчев. Септември опита да върне поне почетно попадение, но не успя.

Голът на Каранга бе негов 14-ти през сезона, бразилецът е лидер при реализаторите.

"Мачът не беше лесен до втория гол, след това донимирахме и спечелихме заслужено. Септември е отбор с потенциал, в последните 6 мача имат 4 победи, малко пестеливо подходихме, но и липсата на публика повлия“, коментира след мача треньорът на домакините Белчев.

„Трябваше да се абстрахираме от липсата на фенове, говорих с футболистите по този въпрос. Гледаме нашия тим, трябва да се подобряваме в определени елементи. Трябва да търсим постоянство, има още какво да се желае. Към Десподов имам още изисквания, тъй като е играч с потенциал“, каза още той.

„Ще подходим с респект към тима на Витоша Бистрица, няма да ги подценим“, завърши наставникът на ЦСКА.