ЦСКА отрече да е изхвърлян от евротурнирите

снимка: Булфото

ЦСКА публикува на официалния си сайт опровержение на „сензационната новина“ от рано тази сутрин – вестник „Меридиан Мач“ оповести, че УЕФА ще изхвърли „червените“ от евротурнирите за 3 години.

Ето обръщението на сайта на ЦСКА:

"Часове преди мача на любимия ни отбор с Ботев Пловдив сме принудени да Ви занимаваме с неща, които нямат спортно-техническо отношение.

Заради създалата се обаче „масова истерия” и припяване в един глас на елементарни сплетни и скалъпени инсинуации сме длъжни да Ви успокоим, като за пореден път Ви призоваваме да не вярвате на подобни внушения, като това за „ изваждането на ЦСКА от евротурнирите”.

Публиката на ЦСКА е мъдра и все по-малко вярва на глашатаи, които водят общфронтна атака срещу Клуба. „Информацията” за УЕФА е поредното доказателство за това.

Уверяваме Ви че, както в Клуба, така и в БФС нито е получаван сигнал , нито има писмо от европейската централа за санкция. Няма и причини това да се случи.

ЦСКА София продължава да работи усърдно и целенасочено за изпълнение на целите (повечето, от които вече осъществи), и така ще бъде и занапред."