ЦСКА нададе вой срещу реферските тесли и с ВИДЕО

Мощният вой срещу съдиите от страна на ЦСКА няма край. След поредните оплаквания на Любо Пенев и Стойчо Стоилов, сега клубът реши да визуализира претенциите си и да ги покаже във видео. Официалният Фейсбук профия на "червените" публикува клип. В него "армейците" са направили компилация на съдийските решения в ущърб на клуба от последните два мача на столичани.

Припомняме, че двубоите с Ботев и Левски предизвикаха бурно негодувание в "червените" редици, а реферите Николай Йорданов и Станислав Тодоров бяха обвинени директно в изпълняването на поръчка спрямо софийския гранд.

Заглавието на видеото пък е иронично - "Ако има нещо, няма нищо".

С допълнението "24.04??" от ЦСКА индиректно поставят опасенията си от действието на арбитрите и за предстоящия полуфинал-реванш срещу Ботев (Пд). Макар че в Коматево реферът имаше потресаващи намеси и във вреда на Ботев - като дузпата за ЦСКА, която е меко казано спорна, фаулът за втория гол на столичани, който е дискусионен, както и куп нарушенийца, които все бяха в полза на "армейците". тези неща обаче логично ги няма във видео подборката.

ВИЖТЕ ТУК ВИДЕО ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ЦСКА-СОФИЯ