ЦСКА 1948 стреля: Правят ви на глупаци, ЦСКА е пред Левски в УЕФА, тирето - 147-и

галерия:

снимка: cska1948.bg

Войната между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 продължава, като е открит пореден фронт. Днес стана ясно, че УЕФА признава 4 титли на България за ЦСКА-София, а не 31, което означава, че европейската футболна централа смята "червените" за Литекс. Участията на клуба от "Армията" в КЕШ/Шампионска лига са отчетени 4 на брой, включващи 16 мача, като точно толкова срещи е изиграл ловешкият клуб в периода 1955-2018 г.

Това даде на ЦСКА 1948 правото за пореден път да отчете, че именно този клуб е автентичният ЦСКА - този с 31 титли на България и 98 мача в КЕШ/Шампионска лига, което е абсолютен рекорд за роден тим. 

Ето пълното съобщение в сайта на ЦСКА 1948:

Умният човек чете фактите, глупавият вярва на всичко, което му се поднесе. Понеже не искаме да ви правят на глупаци, уважаеми армейци, защото не сте такива, ще предоставим фактите.

Всеки може да отвори този линк от сайта на УЕФА с вечната ранглиста от турнира на шампионите. Нашият любим, единствен ЦСКА е на престижното 39-о място в нея пред колоси като Рома, Шалке 04, Фенербахче, Манчестър Сити, да не изброяваме всичките.1

Тирето на един отбор, чието наказание беше намалено, се мъдри на 147-а позиция. С 4 титли и участия в турнира. Защо ли? Елементарно, защото толкова са титлите на Литекс.

Фактите бутат още една кула. Още един Тауър на лъжата. Че видите ли, има Литекс, но той си играе в Ловеч. НЕ и според УЕФА. Литекс има наистина, четирите му титли също са факт. Но е преместен под името с тирето в София. Отново елементарно!

Накратко, но напълно достатъчно за умните хора. Само ЦСКА! Клубът, който няма как да бъде на място зад Левски!

post.jpg