Чиликов пак ще работи с Херо, влиза в щаба му в Лудогорец

снимка: Булфото

Старши треньорът на Оборище (Панагюрище) Георги Чиликов ще влезе в щаба на Димитър Димитров-Херо в Лудогорец, което означава, че ще напусне настоящия си отбор. Той ще води последно тима си в събота при гостуването на Нефтохимик, след което ще се сбогува с играчите.

Днес треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев подаде оставка, а ръководството на разградчани я е приело, съобщава официалният сайт на клуба. От Разград казват, че са стартирали спешни преговори с няколоко родни и чуждестранни специалисти. 

Почти сигурно е обаче, че мястото на Дерменджиев на горещия стол в Разград ще заеме Херо. Той пък разтрогна договора си с казахстанския Иртиш (Павлодар), за да се завърне у нас. След като кацне на родна земя, Димитров веднага ще се отправи към Разград и ще доуточни финалните детайли по договора си със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Интересното е, че Димитров и Чиликов се познават много добре и са работили доста време заедно - и в Левски, и в Черноморец. В щаба на Херо ще бъде и досегашният му асистент в Иртиш Петър Колев. Като треньор на вратарите най-вероятно ще се завърне Любомир Шейтанов.