Чичо Венци: Враца са джаскачи, Етър играе футбол

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали предстоящия съперник на тима в спора за седмото място в Първа лига - Етър. Победителят от този сблъсък, след два мача на разменено гостуване, ще се изправи срещу третия, на неговия стадион, в баража за Лига Европа.

"Всичко е добре, когато завърши добре. Сега поне няма да има простотии и простаци да пишат и говорят за обръщалки, коефициенти. Омръзна ми от такива неща, но какво да се прави, български народ! Мачът беше интересен и драматичен. Ботев (Вр) доказаха, че са мъжки момчета, борбени. Като се играе за победа и от двете страни и отборите дават всичко от себе си е нормално да стане здрав двубой.

Етър? На война като на война. Чакат ни още поне две битки. Нека минат тези два мача, пък после ще говорим за евентуален бараж. Рано е сега. Аз за първи път виждам Етър да има толкова добър отбор след шампионския им през 1991 година. Да играе толкова добре. Балансиран състав с опитни и добри футболисти във всички линии. Ще бъде интересна битка. Хубавото е, че Етър играе футбол, а не са джаскачи като Ботев (Враца). Поне ще гледаме добър футбол", каза Стефанов пред "Тема: Спорт".