Цецо Соколов: Казахме си груби неща след първия мач

снимка: Булфото

„Някои груби неща“ са си казали волейболистите от националния отбор на България след първата загуба с 0:3 от Сърбия в зала „Арена Армеец“, разкри пред ТВ7 диагоналът Цветан Соколов.

Той заяви, че е видял много по-различно отношение към втория двубой с „плавите“, в който отстъпихме с 2:3, след като губехме с 0:2. Играчът на италианския Тренто благодари на феновете за подкрепата и каза, че на тима му трябва време, за да се доближи до познатото високо ниво.

"Това което видях като игра беше много по-различно от вчера. Не съм доволен от резултата, разбира се. Не успяхме да зарадваме феновете. Добре е, че успяхме да излезем от дупката след вчерашния мач.

Има много неща за шлайфане, трябва да тренираме. След първата загуба си казахме някои груби неща, не е за пред камерите да ги повтаряме... Просто по-зле нямаше как да играем от първата среща със Сърбия.

Това си казахме. То така и си беше. И се разбрахме да играем, за да се забавляваме, за тези фенове по трибуните. Жалко, че не ги зарадвахме.

Благодарни сме им за подкрепата. Това не е лицето на България, трябва ни време", заяви Соколов, който с 23 точки стана топ реализатор във втория мач.