Бултрасите разкриха: Има заплахи към футболистите на Ботев

снимка: lap.bg

Организираните привърженици на Ботев (Пловдив) отправиха поредно предупреждение към съдийската бригада и към БФС преди утрешния втори полуфинал за Купата на България срещу Славия. Както знаете, наряд за срещата получи скандалния Станислав Ставров, който е близък до "белите" и до президента им Венци Стефанов.

"Канарчетата" останаха потресени и след като предупредиха, че ще стане страшно, ако реферите ги порежат, те отново скочиха на протест. Бултрасите предупредиха съдиите, че ще направят огромни разкрития на схемите им, ако в утрешната среща скандалите изместят футбола, и то в ущърб на Ботев.  

Предлагаме ви пълното съобщение на бултрасите в bultras.com без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

безкрайно много сме озадачени и отвратени от поредните мръсни игрички в българския футбол, които група мутри разиграват.

Още миналата седмица знаехме кой съдия ще отреди "жребия" теглен днес. О, изненада, познахме! Още по-лошото е, че същите източници ни посочиха и точно определен сценарии, по който ще протече утрешния мач, а най-лошото е, че имаме и сигнали за заплахи към наши футболисти.

Ранни картони, опити за умишлено контузване на наши футболисти, изгонени ключови футболисти, натиск от мутри върху други, съдия, определен седмица преди жребия - всичко това е част от плана Ботев да не играе финал и ние заставаме зад думите си!

Неуважаеми ретро мутри, поръчкови съдии, длъжностни лица, управници на родния ни футбол, при най-малката нередност утре, организираните привърженици на Ботев Пловдив ще разкрият пред цялата българска, европейска и световна футболна общественост сценария и имената на всички замесени, имена, които са до болка познати на родната ни футболна сцена! Хубаво си правете сметката, защото планът ви е вече ясен и никой не може да се подиграва с Ботев и ще гоним престъпниците до дупка!

Приятели, ботевисти, утре сме длъжни да бъдем по трибуните и да си извоюваме победата! Нито крачка назад, защото зад нас е Ботев!

От Организираните привърженици на Ботев Пловдив!