(БРУТАЛНО ВИДЕО) Камера засне как уличен бабаит смаза до смърт световния шампион по пауърлифтинг

Ужасяващо. В мрежата се появи клип от боя, в който бе убит тази нощ световния шампион в пауърлифтинга Андрей Драчев от Русия. Записът беше публикуват в YouTube канала AmurMedia.

Ясно се вижда как неизвестен мъж сваля исполина с множество удари с краката и ръцете. Андрей пада безжизнен, а нападателят не спира да го налага в главата до смърт. Все пак наоколо има сеирджии, които в един момент прекратяват побоя - когато обаче е късно.

Очевидно убиецът е тренирана машина. Все пак Андрей тежи 120 килограма и е както световен, така и европейски шампион в пауърлифтинга. Това е състезание, което включва вдигане на щанги от лежанка, клек и мъртва тяга. Т.е., жертвата е изключително силен физически.

Случката е от тази нощ в центъра на Хабаровск. Спортистът беше хоспитализиран веднага. По-късно обаче почина в реанимация.

Руските меди припомнят, че преди по-малко от месец на брега на Байкал беше убит европейския шампион по свободна борба Юрий Власко. Той беше наръган с нож, след като компанията му се скара с младежи, отдъхващи край прочутото езеро.