Бранител на Люксембург: Ние сме позор, ще мием срама срещу България

снимка: twitter.com

Защитникът на Люксембург Крис Филипс наточи ножа на България, като обяви, че тимът му ще направи всичко възможно да измие срама от поражението с 0:8 срещу Швеция в световните квалификации вчера. Отборът на Люк Холц посреща "лъвовете" във вторник и ще се надява да завърши квалификационния цикъл с победа, каквито са и плановете на родния селекционер Петър Хубчев. Филипс сподели още, че наставникът на тима от Херцогството е влетял бесен в съблекалнята след мача с "тре крунур" и е нарекъл футболистите "позор". 

"Не знам как да ви обясня какво се случи. Просто нашият отбор има две лица. Срещу Швеция показахме грозното, но срещу България ще се постараем да покажем красивото и да измием срама с победа", заяви мотивираният Филипс. 

"Няма как да е иначе, мотивирани сме максимално за победа. Треньорът дойде след мача с шведите и ни каза, че сме позор. Каза ни, че не заслужаваме да носим екипа на родината с такива игри. И беше прав. Всички ни боли, тежко ни е да преглътнем това и се надявам да се реваншираме подобаващо", сподели още защитникът на Люксембург.