Бонучи се извини за съобщенията в Туитър

снимка: БТА/AP

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи се извини за съобщението в "Туитър", което изпрати след скандалния двубой с Рома спечелен от торинци с 3:2. Именно Бонучи отбеляза победния гол пет минути преди края, но цяла Италия се надигна заради съдийските грешки в мача.

Реферът даде две много спорни дузпи на Ювентус, а при попадението на Бонучи има футболист от неговия тим в засада.  Бонучи написа, че критиците трябва "да си измият устата" и, че "само победата има значение".

Според различни източници, дори тези изказвания на Бонучи са ядосали много и националния треньор Антонио Конте защото са направени вендага след началото на лагера на националите.

"Тези които ме следват в социалните мрежи знаят, че винаги посвещавам радостта си на моите приятели. Не съм искал да нападна някой от Рома или някой друг. Имам уважение към всички, които носят цветовете на Рома и в никакъв случай не съм искал да ги нападам. Просто се опитах да се шегувам с моите приятели така както го направих след мача с Норвегия и първи ми гол за Ювентус," заяви Бонучи

"Можеше да избегна публикуването на това съобщение или да го направя преди да се съберем с националния тим и искам да се извиня. Искам да подчертая, че моето съобщенияе винаги са към мои приятели и фенове на Юве," добави още Бонучи