Бодуров нахъсал своите: Тичаш, лаеш, ходиш, но трябва да бием!

снимка: cska.bg

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров разкри как е мотивирал съотборниците си за победа над Лудогорец. Както знаете, вчера "червените" изхвърлиха българския шампион от Купата на България с победа с 2:1 след продължения. Защитникът вкара гол шедьовър от около 30 метра, за да поведе своите напред в резултата. 

"Изключително сладка победа. Много тежко, но изключително сладко. И аз не очаквах, че ще вкарам такъв гол. Видях, че съм сам, реших да я бия, уцелих добре топката и вратарят нямаше какво да направи. 

Днес мачът беше на характер. Нашият отбор доказа, че може да играе изключително силно под напрежение. За мен това е голям отбор, когато играе под напрежение и излиза от такива ситуации. Те държаха инициативата през второто полувреме, но не мисля, че са имали нещо конкретно. Говорих с момчетата и казах: "Стискаме зъби, ако не можеш да тичаш, ще лаеш. Ако не можеш да лаеш, ще ходиш. Каквото искаш ще правиш, но трябва да бием”, заяви безкрайно щастливият Бодуров.

"Всички очакваха такава победа и се радвам, че я дадохме на хората. Разград е изключително силен отбор, но заслужено победихме. 

За нас това е една изключително добра година. Можеше да е по-добре, но да не забравяме, че можеше и да е по-зле. Затова оценката ми е 5,50. Не е отличен, защото не сме първи. Показахме, че можем да играем като равен с равен с Лудогорец и през пролетта се надявам да ги изпреварим. Чака ни още по-труден пролетен полусезон. Как, с какво, що, но нашата цел е да сме крайни победители", коментира Бодуров пред клубния сайт на ЦСКА-София.

Вижте видео ТУК!