Боби Михайлов: Искам да остана президент, но БФС ще има и след мен!

галерия:

снимка: lap.bg

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че щом се е кандидатирал за нов мандат, значи има какво да предложи като реформи и желае да остане на поста. Той сподели, че е уверен в победата на специална пресконференция, на която присъства президентът на УЕФА Александър Чеферин. 

"Към момента не е назначена дата за Конгрес. В края на седмицата ще има Изпълком, на който ще се определят денят, часът и мястото. Не е много лесно обаче да се уреди такава голяма зала в София, тъй като говорим за над 600 души. Щом излизам, значи съм уверен. Президентът Чеферин даде висока оценка за моята работа, но не той, а делегатите избират кой да ръководи централата. Повече по тази тема ще говоря единствено на Конгреса. Не ме притеснява възможността да бъда сменен. Човек трябва да гледа бъдещето, да прави планове, а дали ще има смяна, или не, значение няма. Футболен съюз ще има и след мен", заяви бившият национален вратар.

Един от героите на "Американското лято" похвали цялото ръководство на БФС за свършената работа през годината. Той отличи инвестициите, растежа на Съюза във финансово отношение и доброто представяне на националния ни отбор.

"Изпращаме една успешна година, аз лично съм доволен. Първенството е интересно, националният отбор постигна два добри резултата, които в предишните години не сме постигали. Продължаваме да инвестираме. Българският футболен съюз е по-стабилен финансово от всякога”, сподели Борислав Михайлов.