Боби изтрезня: Най-зле сме, Сърбия, Гърция и Румъния имат стадиони

Босът на БФС Борислав Михайлов взе участие в днешната четиристранна среща на представители от България, Гърция, Румъния и Сърбия, които обсъждат обща кандидатура за Евро 2028 и Мондиал 2030.

Боби беше напълно трезвен и този път изказа адекватно мение по темата със стадионите у нас, които в сравнение с нашите съседки са в меко казано окаяно състояние:

"За Евро 2020 кандидатствахме със София. Нашата кандидатура не беше приета. Сега промяната е в подкрепата на правителството. Мен най-много ме интересуват стадионите, защото нямаме нито един нормален стадион, дори и "Васил Левски". Новите стадиони ще останат за нашите деца. Това е промяната.

Не съм в позиция да давам оценки на моите колеги и техните страни. Но според мен Румъния е най-близо, защото ще има четири мача от Евро 2020. Имат нови стадиони в Букурещ, Крайова и други градове

Сърбия има много проекти, започва нов национален стадион с осигурено финансиране. Гърция ще реконструира "Олимпийския стадион" в Атина, ПАОК ще увеличи капацитета, имат нов стадион в Крит. Колкото и да ми е неприятно, ние сме най-зле", каза Борислав Михайлов.