Благотворителен мач в "Арена Армеец" за спасението на Левски

снимка: Булфото

Благотворителен мач под наслов "Никога не ще останеш сам" организира баскетболен клуб Левски с пълното съдействие на представителния мъжки футболен тим на "сините". В "Арена Армеец" Левски се надява да събере 12 хиляди свои фенове и така да осигури съществуването си до края на сезона.

Целият спектакъл ще стартира в 15.00 часа на 15 февруари и ще продължи час и половина. Същността му ще бъдат три мини-мача:

футболен мач между настоящи играчи и ветерани на футболния клуб;

баскетболен мач между настоящи и бивши футболисти и баскетболисти и футболен мач между настоящи и бивши футболисти и баскетболисти.

Водещи на събитието ще бъдат Томислав Русев и Ивелин Райчев от Дарик радио и Камен Алипиев от БНТ. Билетите са с цена от 10 лева, и ще бъдат в продажба от 3 февруари, в мрежата на TicketPro - всички места, от които можете да се сдобиете с билети, ще бъдат публикувани в деня, когато стартира официалната продажба.

Върху билетите ще можете да намерите и другите начини да помогнете на Левски - чрез DMS кампанията - LEVSKI на номер 17 777 и посредством PayPal - на клубния адрес levskisofiabasket@abv.bg.

Входовете на "Армеец Арена" ще отворят около час преди началото, като доброволци на клуба ще разпределят различните групи привърженици в залата, за да могат и семейства с деца, и други наши поддръжници да намерят комфортно място за гледане.

По време на мача ще бъдат пуснати и нова партида специални артикули, приходите от които ще отидат в помощ на отбора. За събитието ще бъдат подготвени специални събития като популярни певци и танцови групи, игри за феновете и изненади за дамите, дошли да подкрепят Левски.

Балетът, който преди години танцуваше на мачовете на "сините" - "VS Dance" също подаде ръка на събитието и ще дойде да подгрява "Армеец Арена" специално заради баскетболния тим.