Бивша звезда на Левски шокира футболния свят с признание (ВИДЕО)

Бившият футболист на Левски Нуно Пинто е диагностициран с левкемия. Разкритието дойде от родината му Португалия, а шокиращата и ужасна новина беше оповестена от настоящия клуб на защитника - Витория (Сетубал). На специална пресконференция всички от отбора се обявиха в подкрепа на Пинто, който обяснимо не сдържаше сълзите си по време на брифинга. 

Президентът на португалската футболна федерация също изказа подкрепа за Нуно. Футболният свят е с Пинто и се очаква и от Левски да бъдат до своя бивш футболист, който тръгва по стъпките на Стилиян Петров. припомняме, че Стенли пребори коварната болест и основа фондация.

32-годишният Нуно Пинто започва битка с коварното заболяване. Припомняме, че левкемията преди няколко години пребори Стилиян Петров. Нуно Пинто игра за Левски от 2011 до 2013 година. Португалският защитник записа 60 мача и внушителните за поста му 14 гола за "сините" във всички турнири, след което премина още през Таврия (Симферопол), Астра (Гюргево), а от 2015-а е част от Витория Сетубал.