Бивш шеф на ЦСКА: Стойчо Младенов беше трагедия, само се цупеше за пари

снимка: cska.bg

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Венцислав Живков потвърди, че се е отказал от около 100 000 лева вземания.

Живков все още има да получава 6 заплати и редица неустойки от клуба, но заяви, че доброволно и официално се отказва от тях, в името на ЦСКА.

Не така стоят обаче нещата с някои от останалите доскорошни лица на клуба, според бившия управник на "армейците" цитиран от Топспорт.

Мнението на Живков:

"Ако искате можете да проверите и в съответните регистри това, което ще ви кажа, но го заявявам най-открито - официално се отказвам от 100 000 лева вземания, които все още ми се дължат от клуба.

Как защо? В името на ЦСКА. Аз не съм работил на "Армията" по принуда, а защото съм имал и все още имам определени убеждения. В клуб от подобна величина не се работи просто така - защото някой те е посъветвал. Но нека не изпадам в подробности, за да не ме обвиняват в популизъм.

За другите, на които се дължат суми какво да кажа? Аз не мога да ги посъветвам да постъпят като мен. Всеки си има глава на раменете и е свободен сам да преценява и да си взима съответните решения.

Със Стойчо Младенов, да речем, имахме сериозни разногласия за дължимите към него суми. Направо не ми се връща към този период, казвам ви. Беше истинска трагедия. Не съм вярвал, че ще трябва да се пазаря с личност, бивш футболист от подобен ранг.

То не беше разсрочване, не бяха първи, втори, трети плащания, физиономии и претенции...

Минахме през доста перипетии с Младенов, но аз не искам да излиза, че по някакъв начин го атакувам излишно. Просто казвам каква беше истината. В момента вече не съм ръководител в клуба, той не е треньор, така че нека се кажат фактите".