Бешикташ с последна офанзива за Димитър Бербатов

снимка: Guliver/Getty Images

Ръководството на Бешикташ ще предприеме последна офанзива по привличането на Димитър Бербатов от Фулъм, твърди турското издание еnsonhaber.com

Договорът на нападателя изтича това лято, а интерес към него не липсва. Все пак една от пречките би била заплатата на футболиста, но според запознати много трудно Бербатов би си тръгнал от Лондон, защото е близо до жена си и децата.

Интересите на Бешикташ относно привличането на Бербатов не са от скоро. Турският гранд отдавна се ослушва за българина. Преди няколко седмици пък Роналдиньо бе близко до трансфер в Бешикташ, но в последния момент реши да остане в Бразилия.

Друг турски отбор Трабзонспор също няколко пъти изяви желание за подписа на Бербатов, но този тим винаги ще бъде в подножието на грандовете и представлява малък интерес за големи играчи като Димитър Бербатов.

Наскоро мениджърът на Бербо Емил Данчев сподели, че той няма да напуска Фулъм и ще изпълни договора си защото се чувства щастлив.

Тези думи обаче се различават с изказването на Данчев месец по-рано, че Бербатов може би ще напусне „Крейвън Котидж“.

Говори се, че сума около 3 милиона евро би била достатъчна за Фулъм да освободи нападателя предвид голямата му заплата.

До края на трансферният прозорец остават около седмица, а всички знаем че Бербатов може да направи трансфера в последния момент.