Берое пусна билетите за двубоя с Берое

снимка: Пресслужба Черноморец

От днес се продават билети за предстоящото домакинство на Черноморец (Бургас) срещу тима на Берое (Стара Загора). Срещата е тази неделя от 17:15 часа. Началният час на двубоя беше променен от СТК, след като първоначално мачът беше заложен за 19:00 часа.

Цените на билетите ще бъдат 5 лева. Преференции с билети от 2 лева ще могат да ползват до деня на мача пенсионери и деца до 18 години. В деня на срещата всички пропуски ще бъдат по 5 лева. 

Билети могат да бъдат купени от официалния фен магазин на Черноморец, който се намира на стадион „Лазур“. Важно е да се знае, че днес и в следващите почивни дни до мача, феншопът ще бъде с работно време от 11:00 до 18:00 часа.

Другото познато място е билетният център в хотел „България“, който ще работи в почивните дни от 9:00 до 18:00 часа, с изключение на 4-ти, когато ще бъде затворен.

 В клубния фен магазин на стадион „Лазур“ ще могат също така да бъдат закупени билети за финала на турнира за купата на България между отборите на Лудогорец и Ботев Пловдив. Както знаете сблъсъкът ще се играе на „Лазур“ в Бургас, на 15-ти май.