Бербо се сопна: За ЦСКА е глупост! На Евро 2016 ще стискам палци за Англия

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов се изсмя на появилите се в гръцките медии информации, че ще продължи кариерата си в ЦСКА. "Пишат се глупости от всевъзможен характер. Нямам обяснение защо се случва. Затова си имам собствена медия – социалната мрежа и когато има нещо, го пиша там. В крайна сметка глупостите продължават да се пишат и по тази причина съм ограничил контактите с медиите", категоричен беше Митко, който награди победителите на детски турнир.

Относно опасността да съществуват два отбора с името ЦСКА – този на Гриша Ганчев в А група и старото дружество в Б група, Бербо отговори: "Далеч съм от нещата и нямам мнение по въпроса. Не съм запознат и не мога да коментирам", каза ветеранът, след което разкри, че на започващото утре Евро 2016 ще стиска палци за националния отбор на Англия.

Ветеранът коментира и краха на България на турнира "Кирин Къп" в Япония, където "лъвовете" бяха унижени от домакините (2:7) и Дания (0:4). "Видях само репортаж от представянето, но отново нямам коментар. Кой знае какво не е станало. Приятелски мачове, неприятен резултат. Да пътуваш по това време от годината за приятелски турнир до толкова далечна страна – не е приятно и се получават и такива недоразумения. Не трябва да има драматизъм", добави Бербатов.

Що се отнася до изказването му отпреди години: "Викнете ме след време да ви оправя футбола", той заяви: "Още не е настъпил този момент".