Бербо избухна: Кеф ми е в Гърция - виждам Бяло море

снимка: paokfc.gr

Българският нападател на ПАОК Димитър Бербатов бе избран за Играч на мача в двубоя срещу "Верия". Тимът от Солун спечели с 2:1, Бербатов вкара първото попадение от дузпа за своите, и остана цял мач на терена. След срещата той говори пред медиите, като сподели, че се чувства добре в Гърция.

"Чувствам се добре, но най-важни бяха трите точки за отбора. Този приз няма особено значение - точките са това, което остава. Отборът да играе силно. Освен това, искам да съм здрав, за да мога да играя. Ще бъдем много щастливи, ако в края на сезона вдигнем Купата на Гърция", коментира българинът.

"Как мога да не съм щастлив тук? Всеки ден виждам морето и нищо не ми липсва. Кеф. Във футбола няма как да печелиш всеки път, дори да играеш силно. Често се опитваме да бъдем умни. Няма как винаги да си силен на терена. Но когато не си достатъчно силен, трябва да си достатъчно интелигентен, за да успееш да побеждаваш в такива двубои. Тези детайли правят разликата между добрите и наистина добрите отбори", добави той.

"С времето се научаваш на някои неща. В тази схема на игра действах на позицията зад нападателя - не тази, на която играх толкова много години. Стремя се да свиквам с движението на останалите играчи, но ни трябват още мачове, за да се настроим едни към други. Понякога играеш силно и не печелиш, а друг път не си толкова убедителен, но пък побеждаваш. Важното е, че записахме няколко поредни успеха", каза още Димитър Бербатов.