Бедоя сам не вярва колко е тичал срещу Лудогорец

снимка: levski.bg

Един от най-добрите играчи в Левски Мигел Бедоя заяви, че той и съотборниците му на "Герена" ще направят всичко възможно да спечелят Купата на България. Халфът говори и за финансовите проблеми в тима.

Бедоя направи интересно признание, като заяви, че негови приятели в Испания си плащат, за да играят, но в България това не е така. 

"Представихме се много добре в предния кръг и се надявам така да продължат нещата. За съжаление играем във втората шестица, въпреки че показваме много добър футбол. Разполагаме с отлични състезатели и прекрасна публика, а това се вижда на терена. Най-важното сега е да спечелим купата на България. В началото на шампионата имахме много трудности. Загубихме много точки и мачове, което не трябваше да се случва. Знаете, че идваха и напускаха играчи, а освен това сменихме треньора. Аз също бях нов и имах нужда от време, за да се адаптирам. Вече се чувстваме удобно заедно на терена и го показваме с количеството голове, които вкарваме. Научихме по нещо от всеки треньор, но в крайна сметка от значение във футбола са само резултатите", заяви Бедоя.

"Победите носят увереност и самочувствие, а това е причината да бъдем в настоящата форма. Берем плодовете на труда си. За последно, когато погледнах системата за измерване по време на мач, бях избягал 14 километра. Винаги съм се старал, но това ми беше трудно да го повярвам. Аз обичам да атакувам, но трябва и да се връщам. Резултатът е, че трябва да тичам много километри. Тези 14 километра ги навъртях срещу Лудогорец, защото те просто ме задължиха да го направя. Още повече, че съм в центъра на терена", добави Бедоя.