Бастос минава прегледи - вижте как ще изглежда Левски

снимка: БТА/AP

Най-новото попълнение на Левски Рафаел Бастос в момента е в клиника в Ларнака, където ще изкара задължителните медицински прегледи, информираха от клуба.

Бразилският плеймейкър пристигна късно снощи в Кипър, където се присъедини към новите си съотборници, а днес след резултатите от изследванията се очаква да подпише договор със "сините" до края на 2014 година.

Преговорите между двете страни продължиха няколко седмици, но в крайна сметка Левски се сдоби с така нужния на тима плеймейкър, който може да играе и по двете крила на нападението.

В същото време добрите новини за Антони Здравков не спират, като най-добрият играч на тима през зимната подготовка Ларсен Туре се върна в основната група и тренира на пълни обороти. През последните дни той се подготвяше на облекчен режим.

Орлин Старокин и Валери Божинов също тренират на 100%, след като имаха леки контузии и не взеха участие в последната проверка на тима срещу Жалгирис.

Така в контролата срещу Урал утре (събота) в 15:00 часа се очаква Антони Здравков да заложи на най-добрите си футболисти, които ще представляват основният състав до края на сезона.

На вратата се очаква да почне Пламен Илиев, а пред него в линия ще се наредят Дъстли Мюлдер, Павел Чмовш, Станислав Ангелов, Пламен Крумов. Владимир Гаджев ще играе пред защитниците, а Бастош, Ларсен Туре и Старокин ще довършат квартета в средата на терена. Божинов и Генков вероятно ще водят нападението на "сините".