Балъков: Махам се от България заради мръсотията

Легендата Красимир Балъков, който е треньор на Етър бе ядосан от случилото се в края на мача срещу Левски снощи. Тогава изравнителен гол на "болярите" в продълженията беще скандално отменен от неадекватния съдия Никола Попов. Той видя нарушение, каквото нямаше.

Бала се зарече че бруталните изцепки в нашето първенство, ще го накарат да напусне България и отново да работи в чужбина.

"Разбира се, че съм доволен. Момчетата показаха характер, играха смело, без да се притесняват. Ние не може да се сравняваме с грандовете в България - Левски, ЦСКА и Лудогорец. Въпреки това в по-голямата част от днешния мач контролирахме събитията на терена. Не успяхме да се ориентираме към Буш, към другите успяхме. Отзад разигравахме все едно сме си на тренировка. Показахме, че може да играем силно с големите. Вкарахме си и чист гол".

"В съблекалнята видях повторение, нямаше никакво нарушение. В Разград не ни дадоха дузпа, а сега не ни зачетоха редовен гол. Ще си изкарам този сезон докрай, сигурно ще изкарам и другия, но след това ще се прибера там, където нещата са по-чисти. Собствениците трябва да се замислят какво правят. Преди да ме хване параноята, ще си замина от България. Въобще не ме интересува какви зависимости има. Уважавам много Левски. Сигурно нямат вина за това, което се случи, но все пак...Засега в България ме задържа отношението към мен в Етър и футболистите. Нямам оферта от друг български клуб", заяви Балъков.