Аматьорщина превзе Коматево - пускат звездите на тима в платен отпуск

Тъпотиите, които творят шефове, играчи и служители в Ботев нямат край. Почти всяка седмица в Коматево избухват с нова изцепка, след която цяла България се смее на най-стария клуб. То не бяха назначения на нежелани треньори, то не бяха покупки на тор за терените в базата на скандално високи цени, то не беше примиренчество, че кръвният враг противоуставно дава по-малко билети за дербито на Пловдив, то не бяха загуби от най-слабите тимове в елита, то не бяха публикации в социалните мрежи на звезди, които там съобщаваха, че напускат и т.н.

Сега "канарчетата" избиха рибата и с пускане в платен отпуск на някои от най-скъпоплатените играчи на тима. Иван Стоянов, Милен Кикарин, Стенио и Даниел Кутев са аут за последния мач за полусезона. Да, точно така - остава само една среща, а в Коматево се стараят да направят поредния скандал. Потересаващото е, че сами правят, така че да стават за смях. 

По принцип в такива случаи или се изчаква, щом има само един мач до края или футболистите се вкарват във видеозалата, за да гледат грешките си и да се учат. Новоизлюпеният треньор на мъжки тим Николай Киров-Белия дал листче с нежелани играчи на Ангел Палийски. Добре, но защо точно сега. Отгоор не чакайте...заплатките си текат.

В Ботев се примириха като овце, когато БФС не им позволи да преместят за по-ранен час мача с Пирин. Нищо, че в същото време централата даде зелена светлина за същите казуси на други два тима в елита. 

Аматьорщината в Ботев е тотална. Вместо този велик клуб да е еталон за подражание и да респектира, както бе дълги години - сега "жълто-черните" будят само насмешка. Сигурно ще си затворят очите и за това, че техен футболист с договор си позволи да заплашва клуба във Фейсбук и да уронва по-недопустим начин престижа на Ботев. Става дума за Милен Кикарин. Момченцето, което цял полусезон къса нервите на феновете със слаба игра - сега се изплю на клуба с фейсбук закани. Иначе профилната снимка на нисичкия герой е с фланелка на ЦСКА, защото по всичко личи, че не му дреме за Ботев и бултрасите, а за софийския хартиен гранд. Представяте ли си? На кого ли в Ботев обаче му пука...