Агер се разплакал, молейки да напусне Ливърпул и "Анфийлд"

снимка: БТА/AP

Вторият капитан на Ливърпул Даниел Агер се е разплакал пред треньора на тима Брендън Роджърс по време на емоционален разговор между двамата в една от съблекалните, информират на Острова.

Причината за плача на датския национал е била молбата, която той отправил към своя мениджър - да напусне клуба на сърцето си и "Анфийлд".

Както е известно, преди години имаше интересен от редица клубове към Агер, но тогава той беше несменяем титуляр при мърсисайдци и дори татуира емблемата на клуба на тялото си. С идването на Роджърс обаче нещата се промениха и Агер вече не попада в плановете на тима.

Преди седмици се появи интерес от страна на Барселона и "Мирър" информира, че Агер е настоял за трансфер, при условие че няма да се разчита на него през следващия сезон след покупката на Деян Ловрен срещу 20 милиона евро.

Агер е убеждавал Роджърс да го пусне, като се смята, че клубът иска около 12 милиона паунда за играча. Докато е разговарял с мениджъра обаче, играчът не е сдържал сълзите си и е бил успокояван няколко минути от своите съотборници.

Очаква се скоро Барселона да депозира своята оферта за защитника и той да напусне "Анфийлд" след 9 сезона и 232 двубоя зад гърба си. Датчанинът има и 14 гола за клуба.