Агент се отказа да съди ЦСКА заради трансфера на Чочев

Мениджърът Милен Георгиев, който съдей­ства за преминаването на Ивайло Чочев от ЦСКА в Палермо, обяви, че засега оттегля претен­циите си към клуба.

Ге­оргиев настояваше да получи процент от су­мата по трансфера на халфа заради своето участие в сделката. Агентът бе първият, предложил Чочев на сицилианския клуб. Негово­то желание бе отряза­но от ръководството на червените и той се закани да съди ЦСКА.

Се­га обаче е размислил и е уверен, че ще постигне консенсус с шефовете на армейците.

"Сигурен съм, че ще се разберем за Чочев. Едва ли ще ги осъдя, но аз мо­же да потрябвам на клуба. Не звучи скромно, обаче умея да продавам играчи. Така че не е изк­лючено да съм от полза на ЦСКА при евентуал­ни бъдещи трансфери. Все пак е по-добре да ра­ботим всички заедно за родния футбол.

Това е причината да не се при­теснявам по казуса с Чочев. Ще видим какво ще стане, убеден съм, че ще има развитие", коментира Георгиев пред в. "Тема:Спорт".

Той говори и за ситу­ацията около неговия клиент Венцислав Хрис­тов в Берое. Нападате­лят е желан от Стойчо Младенов на "Армията", а договорът му със заралии изтича през следва­щото лято.

"До 15 юни 2015 годи­на Венцислав Христов със сигурност е футбо­лист на Берое. Той е напълно отдаден на то­зи отбор. Това е, което мога да кажа в момен­та", лаконичен бе Ми­лен Георгиев.